رشد فردی

 

۹

 

۴۴، ۴۵، ۴۶، ۴۷، ۴۸، ۴۹، ۵۰، ۵۱، ۵۲

 

 

 

کل

 

۵۲

 

 

 

۳-۴- روایی و پایایی
۳-۴-۱- مقیاس عوامل کلیدی نوآوری دانشگاهی
روایی این مقیاس توسط محمدی و کوچکی (۱۳۹۱) در دانشگاه شیراز با بهره گرفتن از روش تحلیل گویه، ضریب همبستگی بین گویه ­های هر مقیاس با نمره کل مقیاس مربوطه محاسبه شده است که نتایج آن به صورت کمترین و بیشترین ضریب همبستگی گویه ­ها در هر مقیاس شامل ساختار (۴۵/۰ – ۸۲/۰)، افراد ذینفع (۲۷/۰ – ۸۱/۰)، ارتباطات بیرونی (۴۹/۰– ۷۳/۰)، قوانین و مقررات (۷۱/۰ – ۲۱/۰-) گزارش شده است که این نتایج نشان­دهنده این است که بعد ساختار (۴۵/۰ – ۸۲/۰) دارای بیشترین ضریب همبستگی و بعد قوانین و مقررات (۷۱/۰ – ۲۱/۰) دارای کمترین ضریب همبستگی می­باشد و گویه ­ها به دلیل همبستگی با نمره کل مقیاس مربوطه­شان دارای روایی بودند. به منظور سنجش پایایی هر یک از ابعاد نیز از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است که ضریب آلفای ابعاد به صورت کمترین به بیشترین به صورت ساختار (۶۹/۰)، قوانین و مقررات (۸۰/۰)، ارتباطات بیرونی (۸۵/۰)، افرادذینفع (۹۲/۰)، گزارش شده است که نتایج نشان دهنده این است که در تمامی ابعاد، گویه ­ها دارای پایایی بالا و مطلوبی می­باشند و مقیاس از ثبات درونی بسیار بالایی برخوردار است. در پژوهش حاضر برای بررسی روایی از روش تحلیل گویه، ضریب همبستگی بین گویه ­های هر مقیاس با نمره کل و برای سنجش پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که نتایج آن در جدول (۳-۶) و (۳-۷) آمده است.
پایان نامه
جدوله۳-۶: روایی عوامل کلیدی نوآوری دانشگاهی

 

 

ابعاد

 

عوامل کلیدی نوآوری دانشگاهی

 

 

 

ضریب همبستگی

 

۹۱/۰

 

 

 

سطح معناداری

 

۰۰۰۱/۰

 

 

 

با توجه به جدول شماره (۳-۶) می­توان گفت که گویه ­ها به دلیل همبستگی معنادار با نمره کل مقیاس مربوطه­شان دارای روایی بودند.
جدول ۳-۷: پایایی عوامل کلیدی نوآوری دانشگاهی

 

 

متغیر

 

عوامل کلیدی نوآوری دانشگاهی

 

 

 

ضریب آلفای کرونباخ

 

۹۳/۰

 

 

 

با توجه به جدول شماره (۳-۷) می­توان گفت که مقیاس مذکور از ثبات درونی بسیار بالایی (۹۳/۰) برخوردار است.
۳-۴-۲- مقیاس دانش
روایی این مقیاس توسط الشهری (۲۰۱۲) محاسبه شده است که نتایج نشان دهنده این است که این مقیاس از روایی بالایی برخوردار است.
پایایی این مقیاس نیز توسط الشهری (۲۰۱۲) سنجیده شده است که مقیاس الشهری (۲۰۱۲) اقتباس شده و اصلاح شده پرسشنامه هروی[۲۴۸](۲۰۱۱) می­باشد.به منظور سنجش پایایی هریک از ابعاد توسط الشهری (۲۰۱۲) از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است که ضریب آلفای ابعاد به صورت کمترین به بیشترین به صورت دانش محتوایی (۶۶/۰)، دانش فناورانه (۷۹/۰)، دانش محتوایی فناورانه (۸۰/۰)، دانش تربیتی فناورانه (۸۱/۰)، دانش تربیتی (۸۵/۰)، دانش محتوایی تربیتی (۸۵/۰)، و دانش محتوایی، تربیتی و فناورانه (۸۶/۰) گزارش شده است که نشان دهنده این است که در تمامی ابعاد، گویه ­ها دارای پایایی بالا و مطلوبی می­باشند و مقیاس از ثبات درونی بسیار بالایی برخوردار است. در تحقیق حاضر نیز روایی با بهره گرفتن از روش تحلیل گویه، ضریب همبستگی بین گویه ­های هر مقیاس با نمره کل و برای سنجش پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که نتایج آن در جدول (۳-۸) و (۳-۹) آمده است.
جدول ۳-۸: روایی ابعاد دانش محتوایی، تربیتی و فناورانه

موضوعات: بدون موضوع
[جمعه 1400-07-23] [ 01:31:00 ب.ظ ]