۸

 

۱۱،۱۶،۳۳،۴۰،۴۷،۵۰،۵۸،۵۹

 

گریز-اجتناب

 

 

 

۶

 

۱،۲۶،۳۹،۴۸،۴۹،۵۲

 

حل مدبرانه مسئله

 

 

 

۷

 

۲۰،۲۳،۳۰،۳۶،۳۸،۵۶،۶۰

 

ارزیابی مجدد مثبت

 

 

 

۳-۱۳- اعتبار[۵۴] تحقیق
مفهوم اعتبار به این سوال پاسخ می­دهد که ابزار اندازه ­گیری تا چه حد خصیصه مورد نظر را می­سنجد. بدون آگاهی از اعتبار اندازه ­گیری نمی­ توان به داده ­های حاصل اطمینان داشت (سرمد و همکاران، ۱۳۷۸: ۱۷۰).
روش­های متعددی برای تعیین اعتبار اندازه ­گیری وجود دارد که در این تحقیق برای تعیین اعتبار از «اعتبار صوری»[۵۵] استفاده شده است. منظور از اعتبار صوری میزان توافق متخصصان یک امر در رابطه با یک شاخص یا معیار است (ساروخانی، ۱۳۷۸: ۲۸۷). که در این تحقیق از آقایان دکتر قدسی، دکتر یارمحمدی و حدود سه نفر از دانشجویان دکتری جامعه ­شناسی و روانشناسی مشورت شد و مورد تائید آنان قرار گرفت.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
۳-۱۴- پایایی[۵۶]
پایایی به معنی دقت و ثبات در اندازه ­گیری است، این مفهوم با این امر سرو کار دارد که ابزار اندازه ­گیری در شرایط یکسان، تا چه اندازه نتایج یکسانی به دست می­دهد (سرمد و همکاران، ۱۳۷۸: ۱۶۶).
یعنی تا چه حد در صورت تکرار آزمون، نتایج مشابه به دست می­دهد. برای سنجش پایایی چندین روش وجود دارد، در این تحقیق برای سنجش پایایی پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است. این روش برای محاسبه هماهنگی درونی ابزار اندازه ­گیری از جمله پرسشنامه است . مقدار آلفای کرونباخ بین صفر تا یک در نوسان است و هر چه به سمت یک میل کند و به آن نزدیک­تر باشد به همان نسبت وسیله اندازه ­گیری بیان­گر پایایی بالا خواهد بود.
در تحقیقات علوم اجتماعی مقدار پایایی بالای ۵/۰ قابل قبول و مقدار پایین­تر از ۵/۰ پایایی ضعیف را نشان می­دهد و قابل قبول نیست. چنان­چه مقدار آلفا پایین باشد می­توان از طریق افزایش گویه ­ها، حذف گویه ­های ناهمسان و اصلاح ساختار گویه ­ها آن را افزایش داد. برای تعیین مقدار آلفای کرونباخ پیش آزمون گرفته شد. پیش­آزمون وسیله اندازه ­گیری و جمع­آوری داده ­ها، جهت رفع نارسایی­ها و ابهامات موجود و هم­چنین تعیین پایایی وسیله اندازه ­گیری است (دواس، ۱۳۷۶: ۱۰۶).
با توجه به اینکه پرسشنامه استفاده شده در این پژوهش استاندارد می­باشد و پایایی آنها در تحقیقات قبلی سنجیده شده بطوریکه ضریب همبستگی درونی گویه ­های پرسشنامه سبک­های مقابله­ای ۸۴/۰، حمایت اجتماعی ۹۷/۰، احساس خودکارآمدی ۷۹/۰ و ادراک بیماری ۷۶/۰ و شبکه روابط اجتماعی نیز ۹۵/۰در تحقیقات قبلی بدست آمده است.
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ­ها
مقدمه:
در این فصل، اطلاعات گردآوری شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. تحلیل‌ها در دو قسمت آمار توصیفی و آمار استنباطی ارائه شده است. در قسمت آمار توصیفی، توصیفی کلی از متغیرهای تحقیق انجام گرفته و در قسمت آمار استنباطی، ابتدا توزیع نمرات متغیرها بررسی شده و پس از آن به آزمون فرضیات تحقیق پرداخته می‌شود.
۴-۱- آمار توصیفی یک متغیری:
منظور از تحلیل یک متغیری، بیان برخی از آماره­ های توصیفی در باره متغیرهای تحقیق، از قبیل میانگین، میانه، مد، واریانس و … است که دیدی روشن و کاربردی نسبت به نحوه پراکندگی افراد نمونه آماری در هریک از موضوعات سنجیده شده در این تحقیق به خواننده می­دهد. همچنین تحلیل تک متغره داده ­ها از طریق جداول و نمودارها هم صورت می­گیرد.
۴-۲- توزیع فراوانی جنسیت:
برای متغیر جنسیت، فراوانی و درصد محاسبه و نمودار ستونی آن رسم شده است. از کل نمونه مورد بررسی، ۷/۴۳ درصد مرد و ۳/۵۶ درصد زن هستند.
جدول (۴-۱): توزیع فراوانی جنسیت

 

 

جنسیت

 

فراوانی

 

درصد

 

 

 

مرد

 

۱۱۱

 

۴۳٫۷

 

 

 

زن

 

۱۴۳

 

۵۶٫۳

موضوعات: بدون موضوع
[جمعه 1400-07-23] [ 12:44:00 ب.ظ ]