درصد

 

۴/۵%

 

۶۱/۷%

 

۲۹/۳%

 

۴/۵%

 

۱۰۰%

 

 

 

جمع

 

تعداد

 

۱۲

 

۲۴۶

 

۱۱۷

 

۹

 

۳۸۴

 

 

 

درصد

 

۳/۱%

 

۶۴/۱%

 

۳۰/۵%

 

۲/۳%

 

۱۰۰%

 

 

 

جدول۴-۷۸: نتایج آزمون خی دو جهت بررسی رابطه بین تحصیلات و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی

 

 

آزمون

 

مقدار

 

درجه آزادی

 

سطح معناداری

 

 

 

خی دو

 

۵/۶۰۲

 

۳

 

.۱۳۳

 

 

 

میزان آماره خی دو برابر ۵/۶۰۲ و درجه آزادی آن برابر ۳ با سطح معناداری .۱۳۳ است. چون میزان سطح معناداری از ۰٫۰۵ بیشتر است لذا فرضیه نهم تأیید نمی‌شود؛ بنابراین بین تحصیلات و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی رابطه معناداری وجود ندارد.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
فصل پنجم نتیجه گیری
مقدمه
شبکه‏های اجتماعی یکی از ابزارهای بسیار با اهمیت «وب ۲» هستند که در چند سال اخیر به صورت فزاینده‏ای در دنیای وب رشد کرده‏اند. در واقع می‏توان این‏طور بیان کرد که شبکه‏های اجتماعی کامل‏ترین و مهم‏ترین ابزار «وب ۲» بوده که به نوعی دربردارنده دیگر ابزارهای «وب ۲» می‏باشند. به وسیله شبکه‏های اجتماعی افراد می‏توانند در یک محیط کاملاً مجازی و به کمک ابزارهایی که در «وب ۲» فراهم شده است به روش‏های مختلف با یکدیگر به تعامل و تبادل اطلاعات بپردازند. (جلالی و صبوری، ۱۳۸۸، ۶۷) در عصر حاضر، رسانه‏های اجتماعی عامل تحولات و تغییرات محسوب می‏شوند. زیرا جنس مخاطب این رسانه‏ها منفعل نیست، بلکه کاربران، تولیدکننده محتوا هستند. امروز مخاطب رسانه‏های اجتماعی حضور بیشتر و تعاملات سریع‏تری نسبت به مخاطب رسانه‏های جمعی دارد.
رسانه‏های اجتماعی در مقایسه با رسانه‏های جمعی (رادیو، تلویزیون و مطبوعات) از نظر جذب مخاطب رشد بیشتری دارند و این رشد کاملاً صعودی است. در حالی که این روند در رسانه‏های جمعی سیر نزولی دارد و به مرور تأثیرگذاری رسانه‏های اجتماعی نسبت به رسانه‏های جمعی بیشتر می‏شود. (ضیایی‏پرور و عقیلی، ۱۳۸۸، ۲۴)
۵-۱ نتیجه گیری:
این تحقیق با هدف “بررسی نقش و تأثیر فیس بوک بر تغییر ماهیت شیوه های انتشار اخبار و اطلاعات در جامعه از دیدگاه روزنامه نگاران تهرانی عضو شبکه اجتماعی فیس بوک انجام گرفته است. که نتایج حاصل از آن به شرح زیر است:
بررسی‌ها نشان داد که ۵/۶۳ درصد از پاسخگویان زن و ۱۴۰ نفر معادل ۵/۳۶ درصد مرد بودند، ۸/۶۲ درصد در گروه سنی ۲۲ تا ۳۲ سال قرار دارند، ۱/۶۴ درصد دارای تحصیلات لیسانس هستند و رشته تحصیلی ۳/۸۲ درصد ارتباطات است همچنین ۳/۷۶ درصد از پاسخگویان شغل تخصصی شان روزنامه نگاری است.

موضوعات: بدون موضوع
[جمعه 1400-07-23] [ 02:14:00 ب.ظ ]