*معنی داری در سطح ۰۵/۰ درصد
** معنی داری در سطح ۰۱/۰ درصد
۷-۳-۴ رابطه بین متغیرهای وابسته پژوهش
برای تعیین روابط بین متغیرها به علت اینکه شاخص یا مقیاس اندازه گیری آنها از نوع فاصلهای بود از ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید. نتایج جدول ۳۲-۴ بیان میکند که براساس تحلیل نظرات کشاورزان در خصوص پذیرش نهادههای زیستی براساس مدل TAM دیویس، همبستگی مثبت و معنیداری بین متغیرهای پنجگانه مدل پژوهش دیویس یعنی متغیرهای رفتار به کاربرد، تمایل به کاربرد، نگرش به کاربرد، درک سودمند بودن و درک سهولت کاربرد وجود دارد.
بین متغیر درک از سهولت کاربرد با متغیر درک از سودمندی در سطح ۰۱/۰ درصد رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. این نتایج تا حدودی با یافته های عبدخدا و همکاران (۱۳۹۲) مطابقت دارد و تا حدودی با یافته های یعقوبی و شاکری (۱۳۸۷) مغایرت دارد.
بین متغیر نگرش به کاربرد با متغیرهای درک از سودمندی و درک از سهولت کاربرد رابطه مثبت و معناداری در سطح ۰۵/۰ درصد و ۰۱/۰ درصد وجود دارد. این نتایج تا حدودی با یافته های موغلی و همکاران ( ۱۳۸۹) مطابقت و تا حدودی با یافته های احمدی ده قطب الدینی (۱۳۸۹)، یعقوبی و شاکری (۱۳۸۷) مغایرت دارد.
بین متغیر تمایل به کاربرد با متغیرهای درک از سودمندی، درک از سهولت کاربرد و نگرش به کاربرد رابطه مثبت و معناداری در سطح ۰۱/۰ درصد وجود دارد.
بین متغیر رفتار به کاربرد با متغیرهای درک از سودمندی، نگرش به کاربرد و تمایل به کاربرد رابطه مثبت و معناداری در سطح ۰۱/۰ درصد وجود دارد. این نتایج تا حدودی با یافته های صالحی و همکاران ( ۱۳۹۰)، فهامی و زارع (۱۳۹۲) مطابقت دارد.
جدول ۳۲-۴ همبستگی بین متغیرهای مدل پژوهش

برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت fotka.ir مراجعه نمایید.

 

 

 

 

 
موضوعات: بدون موضوع
[یکشنبه 1399-12-17] [ 10:56:00 ب.ظ ]