نتایج توصیفی نشان می دهد که مردان سطح مشارکت بیشتری داشته اند، به طوری که ۸۰% درصد مشارکت مربوط به مردان بوده بوده است. از نظر سابقه کار بیشترین درصد مشارکت (۳/۴۳%) را افراد با سابقه کاری کمتر از ۵ سال داشته اند. به لحاظ تحصیلی بیش از ۷۶% افراد دارای تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر بوده اند که نشان دهندۀ سطح بالای تحصیلات پاسخ دهندگان است. توزیع سنی پاسخ دهندگان نشان می­دهد که بیش از ۸۱% افراد بین ۲۶ تا ۳۵ سال سن داشته اند.
۳-۴ تحلیل استنباطی یافته‌ها
برای دستیابی به یافته‌های این پژوهش نیاز به طبقه‌بندی، خلاصه‌سازی و تجزیه و تحلیل اطلاعات است که این کار در قالب روش‌های آماری توصیفی و استنباطی انجام می‌شود. در آمار استنباطی به منظور اثبات یا رد فرضیات تحقیق و یافتن روابط خاص میان متغیرهای جامعه از آزمون‌های زیر استفاده شده است:
پایان نامه - مقاله - پروژه
آزمون کلموگروف اسمیرنوف جهت سنجش نرمال بودن داده ها
آلفای کرونباخ برای سنجش پایایی ابزار
تحلیل عاملی تاییدی به منظور سنجش مدل و میزان اهمیت هریک از شاخص ها
آزمون فریدمن جهت رتبه بندی عوامل مؤثر
آزمون T یک نمونه ای
آزمون T مستقل
۱-۳-۴ آزمون نرمال بودن مولفه های الگو
یکی دیگر از تقسیم بندی های رایج آمار، تقسیم بندی آن به آمار پارامتریک و آمار ناپارامتریک است.
آمار پارامتریک مستلزم پیش فرضهایی در مورد جامعه ای که از آن نمونه گیری صورت گرفته می باشد. به عنوان مهمترین پیش فرض در آمار پارامترک فرض می شود که توزیع جامعه نرمال است، اما آمار ناپارامتریک مستلزم هیچگونه فرضی در مورد توزیع نیست. فنون آمار پارامتریک شدیداً تحت تاثیر مقیاس سنجش متغیرها و توزیع آماری جامعه است. اگر متغیرها از نوع اسمی و ترتیبی باشد، حتماً از روش های ناپارامتریک استفاده می شود ولی اگر متغیرها از نوع فاصله ای و نسبی باشند- در صورتیکه فرض شود توزیع آماری جامعه نرمال یا بهنجار است- از روش های پارامتریک استفاده می­ شود؛ در غیر این صورت روش های ناپارامتریک به کار می­روند.
برای بررسی نرمال بودن مولفه های ابعاد الگو از آزمون کلموگروف اسمیرنوف استفاده گردید. در تمامی آزمون‌ها، فرضیه آماری به صورت زیر می‌باشد.
H0: داده‌ها نرمال هستند (داده‌ها از جامعه نرمال آمده‌اند)
H1: داده‌ها نرمال نیستتند (داده‌ها از جامعه نرمال نیامده‌اند)
جدول ۲-۴) نتایج آزمون کلموگروف اسمیرنوف برای متغیرهای پژوهش

 

متغیرهای تحقیق سطح معناداری نتیجه فرضیه
میزان منابع مالی ۱۱۹/۰ نرمال می باشد
تجاری سازی محصولات ۱۰۴/۰ نرمال می باشد
تحقیق و توسعه ۰۸۹/۰ نرمال می باشد
نیازهای بازار ۰۶۷/۰ نرمال می باشد
چالش های زیرساختی ۱۱۶/۰ نرمال می باشد

همانطور که در جدول شماره ۲-۴ مشاهده می شود، از آنجا که مقدار سطح معنی داری در تمامی مولفه ها بالاتر از مقدار خطای ۰۵/۰ می‌باشد فرض صفر نتیجه گرفته می شود، یعنی مولفه های پژوهش همگی نرمال می‌باشند.

موضوعات: بدون موضوع
[جمعه 1400-07-23] [ 01:51:00 ب.ظ ]