۱-۵میزان سطح زیر کشت اعضاء تعاونی کشاورزی
۲-متغیر های آموزشی-ترویجی
۲-۱میزان شرکت اعضاء تعاونی کشاورزی در کلاسهای آموزشی ترویجی
۲-۲میزان شرکت اعضاء تعاونی کشاورزی در بازدید از باغات نمونه
۲-۳میزان همکاری اعضاءتعاونی در طرح های ترویجی و تحقیقاتی
۲-۴میزان بهره مندی اعضاءتعاونی از برنامه های رادیوئی
۲-۵میزان بهره مندی اعضاءتعاونی از برنامه های تلویزیونی
۳-متغیر های اقتصادی
۳-۱میزان دریافت تسهیلات بانکی اعضاء تعاونی کشاورزی
۳-۲میزان حمایت دولت در هنگام آسیب از اعضاء تعاونی
۳-۳میزان درآمد اعضاء تعاونی کشاورزی
۳-۴پرداخت یارانه به اعضاء تعاونی
۳-۵میزان زمین اعضاءتعاونی
۳-۶میزان تولید اعضای تعاونی
۳-۷نوع مالکیت اعضاء تعاونی
۳-۸میزان کاربرد اعضاءتعاونی از ماشین آلات کشاورزی
۳-۹نوع مالکیت ماشین آلات برای اعضاءتعاونی
۴-متغیر های اجتماعی
۴-۱میزان ارتباط اعضاء تعاونی کشاورزی با نهادهای ترویجی
۴-۲میزان ارتباط اعضاء تعاونی کشاورزی با موسسات تحقیقانی
۴-۳میزان ارتباط اعضاء تعاونی با نهادهای ارائه دهنده خدمات باغی
۴-۴میزان ارتباط اعضاء تعاونی با شرکت های خصوصی کشاورزی
۴-۵میزان سابقه عضویت در تعاونی
۴-۶میزان مشارکت با نهادهای اجتماعی روستایی
۴-۷میزان آگاهی کشاورزان در خصوص پسته کاری
۳-۳فرضیه های تحقیق

دانلود متن کامل پایان نامه در سایت fumi.ir

عکس مرتبط با اقتصاد

    1. دانش و ویژگیهای فنی با میزان توسعه باغات پسته در شرکت های تعاونی کشاورزی شهرستان گرمسار رابطه معناداری دارند.
    2. متغیرهای زمینه ای با میزان توسعه باغات پسته در شرکت های تعاونی کشاورزی شهرستان گرمسار رابطه معناداری دارند.
    3. عوامل آموزشی – ترویجی با میزان توسعه باغات پسته در شرکت های تعاونی کشاورزی شهرستان گرمسار رابطه معناداری دارند.
    4. ویژگیهای اجتماعی با میزان توسعه باغات پسته در شرکت های تعاونی کشاورزی شهرستان گرمسار رابطه معناداری دارند.

 تصویر درباره جامعه شناسی و علوم اجتماعی

  1. ویژگیهای اقتصادی با میزان توسعه باغات پسته در شرکت های تعاونی کشاورزی شهرستان گرمسار رابطه معناداری دارند.

۳-۴-جامعه آماری و حجم نمونه تحقیق
جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کشاورزان عضو تعاونی های کشاورزی شهرستان گرمسار می باشد. تعداد کل کشاورزان عضو تعاونی های کشاورزی شهرستان گرمسار بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار حدود ۶۵۰۰ نفر می باشد.برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده به عمل می آید روش نمونه گیری تصادفی است .

که در آن :
n = حجم نمونه
N = حجم جامعه(حجم جامعه کل ۶۵۰۰ نفر)
t = سطح اطمینان (عدد ثابت ۹۸/۱ برای سطح اطمینان ۹۹ درصد)
d=  میزان دقت یا اعتماد که معمولاً به جهت محاسبه بیشترین حجم نمونه ۵/۰ انتخاب می شود در این مطالعه میزان دقت اطمینان ۰٫۰۵ در نظر گرفته شده است .
با توجه به فرمول بالا میزان حجم نمونه ۳۶۹ محاسبه گردید و براین اساس تعداد ۳۶۹ عدد پرسشنامه در بین جامعه آماری بر اساس روش کاملاً تصادفی توزیع خواهد گردید که در نهایت تعداد ۳۶۴ مورد پرسشنامه فاقد ایراد و تکمیل شده، جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت .
۳-۵ ابزار تحقیق
ابزار اصلی این تحقیق پرسشنامه می باشد که با بهره گرفتن از مصاحبه های حضوری با جامعه آماری تحقیق تکمیل خواهد گردید . علاوه بر پرسشنامه مصاحبه های عمیق و اکتشافی با صاحب نظران و متخصصان حوزه توسعه باغبانی و همچنین تعاونی های کشاورزی به عمل خواهد آمد . مراجعه به مراکز اسناد و کتابخانه های مربوط به موضوع تحقیق و همچنین جستجوی کامپیوتری از سایت های داخلی و خارجی از دیگر روش های مورد استفاده برای جمع آوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز تحقیق می باشد . ابزار اصلی گردآوری اطلاعات در این تحقیق پرسشنامه می باشد و شامل سر فصلهایی با عناوین: عوامل اقتصادی-عوامل فنی -عوامل اجتماعی –ویژگیهای اقتصادی- اجتماعی و زمینه ای در پذیرش و توسعه می باشد. ابزار مورد استفاده برای گردآوری داده ها از جامعه مورد مطالعه در این تحقیق پرسشنامه است. که شامل محورهای زیر می باشد:

  • سؤال های مربوط به متغیرهای زمینه ای ( ۱۴ سؤال)
  • سؤال های مربوط به متغیرهای فنی ( ۲۰ سؤال)
  • سؤال های مربوط به متغیرهای آموزشی-ترویجی ( ۲۰سؤال)
  • سؤال های مربوط به متغیرهای نگرشی (۱۴ سؤال)
  • سؤال های مربوط به متغیرهای اطلاعات فنی (۸ سؤال)
  • سایر سؤال ها (۴ سؤال)
موضوعات: بدون موضوع
[یکشنبه 1399-12-17] [ 10:17:00 ب.ظ ]